April 2018

 

Woningbelang - zonnestraaltjes

 

Familie Janssens van Zuylen - Geluk zit in kleine dingen

Als je goed kijkt kun je iedere dag iets moois zien! Dat is zeker van toepassing op mevrouw Janssens en meneer van Zuylen. “Het afgelopen jaar is niet makkelijk geweest en daarom verdienen ze een Zonnestraaltje”, schrijft mevrouw Stevens. Ondanks alles kijken ze vol vertrouwen naar de toekomst. Een positieve instelling en er onvoorwaardelijk voor elkaar zijn. Samen genieten ze nog steeds van iedere dag. Dat het niet meer zo makkelijk gaat als enkele jaren geleden nemen ze voor lief. Geluk zit vaak in hele kleine dingen!

Zonnestraaltjes - Familie Janssens van Zuylen

 

Familie van Velthoven - Het hart op de juiste plek

Mevrouw en meneer van Velthoven huren al 44 jaar een woning van Woningbelang in Dommelen. Ze denken na over de toekomst. Een verstandige keuze als je ouder wordt, het allemaal wat minder makkelijk gaat en je minder ruimte nodig hebt. Vorig jaar hebben ze gesproken met directeur Rob Möhlmann en één van onze woonconsulenten. Een verhelderend gesprek waardoor ze steeds beter weten wat ze willen. In de toekomst dan, want voorlopig bevalt het ze nog goed in Dommelen. Twee mensen met het hart op de juiste plek, sportief, gastvrij en spontaan. Samen genietend van het leven. Een leven wat niet altijd gaat zoals verwacht, maar met een positieve kijk naar de toekomst!

Zonnestraaltjes - Familie van Velthoven

terug
Neem contact op
Neem contact op
RSS Feed
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten