November 2018

Beter een goede buur…
Al bijna 40 jaar wonen mevrouw Kok en meneer en mevrouw Hertroijs naast elkaar. Meneer en mevrouw Hertroijs verhuizen binnenkort naar een nieuw appartement in het centrum van Valkenswaard. Ze zien elkaar niet dagelijks maar wanneer nodig staan ze dag en nacht voor elkaar klaar. Mevrouw Kok wil graag haar buren bedanken voor alle gezellig jaren en steun in moeilijke tijd. Goede buren zijn zoveel waard.


Wat een klus…

Joop van Appeldorn verdient een zonnestraaltje omdat hij voor ons een boek schrijft over de geschiedenis van 100 jaar Woningbelang. Vele uren besteedt hij aan het doorspitten van oude documenten en fotomappen. Het wordt een prachtig verhaal en wij zijn Joop ontzettend dankbaar voor zijn inzet!


Aanwinst voor de straat…

Mevrouw van Eijndhoven is verrast door haar achterbuurman, de heer Ummels. Al bijna 2 jaar woont ze samen met haar dochter in Dommelen. Toen ze de sleutel van haar nieuwe woning kreeg moest er veel aan de voor- en achtertuin gebeuren. Daar heeft mevrouw Van Eijndhoven hard aan gewerkt en het ziet er weer prachtig uit. Een aanwinst voor de straat, dat mag gezegd worden!

terug
Neem contact op
Neem contact op
RSS Feed
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten