Oktober 2019

Een warm welkom
Mevrouw van Montfort is altijd druk bezig in het complex waar ze woont. Sneeuwruimen, het fietsenhok schoonmaken, ramen zemen. Het wordt door meerdere medebewoners opgemerkt. Niet zo vreemd dat mevrouw van Montfort door meneer van de Putte is opgegeven voor het zonnestraaltje. De versiering in algemene ruimte van het complex is vaak zelfgemaakt en aangepast aan het seizoen. De entree van het complex ziet er schoon en gezellig uit, een warm welkom!


Handyman die voor iedereen klaarstaat
“Als er iemand in het zonnetje mag worden gezet dan is het meneer Jan van Lierop wel”, liet mevrouw Den Dekker ons weten. Meneer Van Lierop is een echte handyman die voor iedereen klaarstaat. Of het nu gaat om lampen en batterijen verwisselen, het repareren van apparaten of het maken van een tafeltje of een balkonafscheiding. Hij kan het allemaal. En bewoners weten hem dan ook te vinden. Op de koelkast hangt een briefje van alle klusjes die hij nog voor anderen kan doen. Meneer van Lierop ziet alle klusjes als een hobby. Met veel plezier en humor staat hij klaar voor zijn omgeving.


De actieve huurders van het Willem II complex
Deze 12 actieve huurders wonen in het Willem II wooncomplex in Valkenswaard. Op alle mogelijke manieren zetten zij zich in voor de leefbaarheid binnen hun woongebouw. Een mooie reden om hen eens in het zonnetje te zetten.

terug
Neem contact op
Neem contact op
RSS Feed
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten