Buurtmakers

Buurtmakers: bewoners die er samen iets moois van maken in hun buurt!

In iedere buurt wonen veel verschillende mensen. Hoe zorgt u er nu samen voor dat het fijn wonen is in uw buurt? En dat iedereen zich thuis voelt? Wat kunt u zelf doen en hoe kan Woningbelang u helpen om uw buurt mooier te maken? Samen kunnen we veel bereiken!

Een fijne buurt maak je samen

Onderzoeken tonen aan dat mensen gelukkiger zijn in hun buurt als ze hun medebewoners kennen. Als er (af en toe) activiteiten zijn waar buurtgenoten elkaar ontmoeten. En als bewoners samen de verantwoordelijkheid nemen voor hun leefomgeving. Bewoners die zich inzetten voor een fijne buurt noemen wij Buurtmakers. Want een fijne buurt begint bij jezelf en maak je samen met de buren om je heen.

Logo Buurtmakers

Ideeën voor de buurt oppakken? Iets organiseren?

Wilt u zich inzetten om positieve veranderingen in de buurt voor elkaar te krijgen? Bijvoorbeeld door het organiseren van activiteiten? Of in actie komen om ideeën, plannen en zelfs dromen voor de wijk waar te maken? Woningbelang helpt Buurtmakers graag om een idee voor de buurt om te zetten in actie.

Lees meer over Buurtmakers in de folder ‘Alles over een fijne buurt’. Deze vindt u bij 'downloads' op deze pagina. Of neem voor meer informatie contact op met onze woonconsulenten leefbaarheid.

Wij zijn er ook voor u!

 

Marga Wiegertjes

Uw aanspreekpunt voor: Het Gegraaf, Hoge Akkers en Borkel & Schaft.

m.wiegertjes@woningbelang.nl

(040) 208 38 33

 

Woonconsulent leefbaarheid Klaartje van Daal

Klaartje van Daal

Uw aanspreekpunt voor: Centrum Valkenswaard en kerkakkers.

k.vandaal@woningbelang.nl

(040) 208 38 32 

 

Woonconsulent leefbaarheid Femke de Laat

Femke de Laat

Uw aanspreekpunt voor: Bergeijk, Het Loo, Luyksgestel en Turfberg.

f.delaat@woningbelang.nl

(040) 208 38 34 

 

Theo Polak

Uw aanspreekpunt voor: Dommelen en Geenhoven.

t.polak@woningbelang.nl

(040) 208 38 13

 

 Monique Deeben

Uw aanspreekpunt voor: wooncomplexen Willem II, Europalaan/Valkenierstraat, en Julianastraat in Valkenswaard. En ook voor onrechtmatige bewoning, brandveiligheid en controle bouwkundige wijzigingen. 

m.deeben@woningbelang.nl

(040) 208 38 31

terug
Neem contact op
Neem contact op
RSS Feed
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten