De Wilde Wingerd

 

De Wilde Wingerd

Eind 2018 hebben de bewoners van de 60 woningen aan De Wilde Wingerd van Woningbelang te horen gekregen dat hun woningen gesloopt worden. Ze voldoen niet meer aan de eisen van deze tijd.

Verhuizen
De bewoners moeten dus verhuizen. Medewerkers van Woningbelang hebben alle bewoners persoonlijk bezocht om hen te vertellen wat er nu gaat gebeuren. Er komt veel kijken bij een verhuizing. Daarom worden er goede afspraken met de huurders gemaakt. Er is een Sociaal Project Plan opgesteld. Hierin staat wat bewoners van Woningbelang mogen verwachten en wat Woningbelang van de bewoners verwacht. We begeleiden de huidige bewoners bij het vinden van nieuwe geschikte woonruimte.

Tijdelijke verhuur
Alle bewoners uit het complex gaan de komende periode verhuizen. Dat betekent dat er steeds woningen vrij komen. Het is beter voor de leefbaarheid als er geen leegstand is. Daarom worden de woningen die vrij komen tijdelijk verhuurd. Hiervoor werken wij samen met een organisatie die gespecialiseerd is in leegstandsbeheer.

Nieuwbouw
Het is de bedoeling dat alle bewoners begin 2022 zijn verhuisd. Naar verwachting start de sloop dan medio 2022. Op dezelfde plek bouwt Woningbelang nieuwe woningen terug.

terug
Neem contact op
Neem contact op
RSS Feed
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten