Hertogin Johanna e.o.

 

Hertogin Johanna e.o.

Medio 2018 hebben de bewoners van de 20 bungalows aan de Hertogin Johannastraat e.o. te horen gekregen dat ze moeten gaan verhuizen. Er moet zoveel aan de woningen gebeuren dat de bewoners er over 5 jaar niet meer kunnen wonen.

Verhuizen
De bewoners moeten dus verhuizen. Medewerkers van Woningbelang hebben alle bewoners persoonlijk bezocht om hen te vertellen wat er nu gaat gebeuren. Er komt veel kijken bij een verhuizing. Daarom worden er goede afspraken gemaakt. Samen met de bewoners heeft Woningbelang een Sociaal Project Plan opgesteld. Hierin staat wat bewoners van Woningbelang mogen verwachten en wat Woningbelang van de bewoners verwacht. We begeleiden de huidige bewoners bij het vinden van nieuwe geschikte woonruimte.

Tijdelijke verhuur
Alle bewoners van de 20 bungalows gaan de komende periode verhuizen. Dat betekent dat er steeds woningen vrij komen. Het is beter voor de leefbaarheid als er geen leegstand is. Daarom worden de woningen die vrij komen tijdelijk verhuurd. Hiervoor werken wij samen met een organisatie die gespecialiseerd is in leegstandsbeheer.

Na 2023
Wat er met de bungalows gaat gebeuren is nog niet bekend. Het kan zijn dat we de woningen gaan slopen. Maar het kan ook zijn dat de woningen grootschalig gerenoveerd moeten worden. Zeker is dat de bewoners er sowieso niet kunnen blijven wonen.

 

terug
Neem contact op
Neem contact op
RSS Feed
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten