't Hof Bergeijk

Supermarkt met appartementen

Aan ’t Hof in Bergeijk is onderzocht of het leegstaande oude postkantoor en de appartementen erboven kunnen worden gesloopt zodat er op die plek een supermarkt kan komen met nieuwe appartementen erboven. Uit het onderzoek is gebleken dat het haalbaar is en het plan is op dit moment in voorbereiding.

Verhuizen

Er komt veel kijken bij een verhuizing. Daarom worden er goede afspraken met de huurders gemaakt. Er is een Sociaal Project Plan opgesteld. Hierin staat wat bewoners van Woningbelang mogen verwachten en wat Woningbelang van de bewoners verwacht. We begeleiden de huidige bewoners bij het vinden van nieuwe geschikte woonruimte. 

Tijdelijke verhuur

Alle bewoners uit het complex verhuizen in deze periode. Dat betekent dat er steeds woningen vrij komen. Het is beter voor de leefbaarheid als er geen leegstand is. Daarom worden de woningen die vrij komen tijdelijk verhuurd. Hiervoor werken wij samen met een organisatie die gespecialiseerd is in leegstandsbeheer: Alvast.

Onderzoek sloop en nieuwbouw aan Het Hof Bergeijk

terug
Neem contact op
Neem contact op
RSS Feed
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten