U staat op het punt te reageren op ons woningaanbod

Lees de onderstaande informatie goed door voordat u gaat reageren!

Voldoet u aan de voorwaarden?
Om in aanmerking te komen voor een woning zijn er meerdere voorwaarden die bepalen of u in aanmerking komt. Komt u er niet uit? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag om te voorkomen dat u reageert op een woning waarvoor u niet in aanmerking komt. Controleert u voordat u gaat reageren ook of alle gegevens in uw inschrijving juist en volledig zijn ingevuld?

Inloggen doet u met uw e-mailadres
Uw inlognaam is uw e-mailadres.

Bent u uw wachtwoord vergeten?
U vraagt een nieuw wachtwoord aan als u op ‘wachtwoord vergeten’ klikt.

Woningen die vrijkomen publiceren we dagelijks
Elke woning staat een week op de website en in die tijd kunt u een reactie plaatsen. Na deze week kunt u in Mijn portaal zien op welke plaats u bent geëindigd. Staat er: 'Voldoet niet aan de voorwaarden'? Dan heeft u gereageerd op een woning waarvoor u niet in aanmerking komt. Of de gegevens in uw inschrijving zijn niet volledig. Pas uw gegevens aan en controleer of u op de juiste woningen reageert. Komt u er niet uit? Neem gerust contact met ons op!

Maak een zoekprofiel aan
Dan krijgt u elke avond tussen 18:00 en 19:00 uur een e-mail als er een woning is gepubliceerd die aan uw zoekprofiel voldoet.

Gegevens aanpassen kunt u zelf
Zoals uw adres, e-mail, telefoonnummer, woonsituatie, aantal personen en uw inkomensgegevens.

Zorg voor actuele gegevens en documenten zodat u geen woning misloopt
Zonder IBRI formulier kunnen wij u geen woning aanbieden. Ook hebben wij een aantal documenten van u nodig. En houd rekening met de inkomensvoorwaarden.

Bel of mail ons gerust als u vragen heeft
U bereikt ons op (040) 208 38 38 of via info@woningbelang.nl. Wij helpen u graag!

 

Naar Mijn Portaal

terug
Neem contact op
Neem contact op
RSS Feed
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten