Woningbelang bestaat 100 jaar in 2019!

En dat vieren we natuurlijk. Samen met u! Lees meer...

Want 100 worden, doen we samen met onze huurders! Door het jaar heen organiseren we verschillende activiteiten en hebben we een verrassing voor u. Ook was de eerste Woningbelangstelling van 2019 een speciale jubileumeditie. Een extra dik nummer met prachtige verhalen en natuurlijk een stukje geschiedenis van 100 jaar Woningbelang!

In februari...
... organiseerden we een kleurwedstrijd voor alle (klein)kinderen van onze huurders. We hebben prachtige creaties binnen gekregen! Bekijk hier de foto's van de prijsuitreiking.

In maart...
... deden we mee aan NLdoet. Op 15 maart hebben we geklust bij Kinderboerderij De kleine meer. Bekijk hier het filmpje dat er is gemaakt.

In april...
... viel de jubileumuitgave van de Woningbelangstelling bij u op de mat. Boordevol verhalen van huurders en een stukje historie! En natuurlijk de cadeaubon, want wie jarig is, trakteert...

In mei...
... mag u met de cadeaubon uit de Woningbelangstelling een duurzaam cadeautje komen uitzoeken bij Woningbelang. U bent welkom op werkdagen tussen 8.30 en 12.30 uur.

In juni...
... organiseren we samen met Stichting Met je hart Valkenswaard en het Theehuis van mevrouw Van Best een muzikale middag voor ouderen.

In juli...
... kunt u uw mooiste foto insturen voor de fotowedstrijd! Ook kunt u deelnemen aan een gratis workshop fotografie onder begeleiding van fotografe Diewke van den Heuvel. Lees hier meer over de fotografieworkshops.

Op 10 oktober om 16.30 uur...
... kunt u onder het genot van een hapje en een drankje komen luisteren naar de presentatie van Joop van Appeldorn over 100 jaar Woningbelang. Na afloop van de presentatie krijgt u zijn boek mee naar huis. Aanmelden kan via woningbelangstelling@woningbelang.nl.

In december...
... kunt u in gesprek met onze directeur Rob Möhlmann. De 'speeddate' duurt maximaal 10 minuten. Ook kunt u een 'date' prikken met een andere medewerker van Woningbelang over de volgende onderwerpen:

  • beschikbaarheid van betaalbare woningen
  • leefbare wijken
  • duurzaamheid


Stuur een e-mail naar woningbelangstelling@woningbelang.nl om uzelf aan te melden. Vertel in de mail of u een speeddate wilt met de directeur of met een andere medewerker over de onderwerpen 1, 2 of 3. U kunt ook inschrijven voor meerdere speeddates.

 

 

Jubileumlogo 100 jaar Woningbelang

terug
Neem contact op
Neem contact op
RSS Feed
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten