Op 15 maart hielpen we op Kinderboerderij De kleine meer tijdens NLdoet

Het hele jaar organiseren we activiteiten om ons 100-jarig bestaan te vieren. Maart stond in het teken van vrijwilligerswerk op de kinderboerderij.

In 2019 bestaat Woningbelang 100 jaar. Een bijzondere mijlpaal die we graag vieren. Het hele jaar door organiseren we jubileumactiviteiten. Voor onze huurders en voor onze belanghouders, dat zijn de gemeenten, zorg- en welzijnspartijen met wie we veel samenwerken. Maar ook voor andere partijen binnen ons werkgebied die we belangrijk vinden, zoals Kinderboerderij De Kleine Meer.

De kinderboerderij is belangrijk voor de wijk, belangrijk voor Valkenswaard. Een plek waar ouders en grootouders naartoe kunnen met hun kinderen en kleinkinderen. De kinderboerderij levert een belangrijke bijdrage aan de leefbaarheid in Valkenswaard. Bij Woningbelang dragen we de kinderboerderij dan ook een warm hart toe. Dus toen we hoorden dat ze tijdens NLdoet hulp konden gebruiken, boden we graag aan om daar met een groep collega’s de handen uit de mouwen te steken.

Bekijk het filmpje dat deze dag is gemaakt door Centrum Radio:

Screenshot filmpje NLdoet

 

terug
Neem contact op
Neem contact op
RSS Feed
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten