Vacature Junior Financial Controller / 26 uur per week

Zorg jij voor juiste, tijdige en volledige financiële informatie zodat Woningbelang goed bestuurd kan worden?

Als parttime (26 uur) junior financial controller maak je deel uit van het team Bedrijfsvoering, specifiek voor de Financiële Administratie en Planning & Control. In de kern zijn beide teams verantwoordelijk voor juistheid, tijdigheid en volledigheid van de financiële huishouding van Woningbelang en het afleggen van verantwoording aan interne- en externe stakeholders. Betrouwbare financiële informatie is van cruciaal belang voor het nemen van besluiten en het besturen van Woningbelang.

Junior Financial Controller

Als junior financial controller zul je primair een bijdrage leveren door verantwoordelijkheid te dragen voor onderdelen van de periode afsluiting, de meerjarenprognose, het voorbereiden van onderdelen van de jaarrekening, het mee uitvoeren van de interne controle, het maken van financiële analyses en rapportages, het doen van fiscale aangiftes en door toezicht te houden op de financiële administratie (correctieboekingen voorbereiden t.b.v. rapportages of fiscale aangiftes). Bij afwezigheid kan het voorkomen dat de crediteurenadministratie waargenomen moet worden.

Lees hier de volledige vacature.

terug
Neem contact op
Neem contact op
RSS Feed
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten