Waarschuwing: huurders melden neptelefoontjes

Neem bij twijfel altijd contact op met Woningbelang. Onze medewerkers vertellen altijd waarvoor ze bellen en kunnen zich legitimeren als ze bij u langskomen.

We hebben een melding gehad van een huurder die benaderd is door iemand die zei namens Woningbelang te bellen. De huurder vertrouwde het telefoontje niet en heeft contact met ons opgenomen om te vragen of het klopte.

De persoon die had gebeld deed zich voor als medewerker van Woningbelang en heeft geprobeerd een afspraak te maken om bij deze huurder thuis langs te komen. De persoon had een buitenlands accent en wilde niet vertellen waarvoor hij langs wilde komen. Alleen dat hij belangrijke zaken moest bespreken die voor deze huurder heel belangrijk zouden zijn en dat hij gegevens moest verzamelen. Hij wilde echter niet vertellen waar het over ging en waarvoor het precies was.

LET OP! Dit is géén medewerker van Woningbelang!

Als een medewerker van Woningbelang u belt vertellen wij u altijd precies waarvoor wij u bellen. En iedere medewerker van Woningbelang die huurders thuis bezoekt kan zich bovendien legitimeren met een legitimatiebewijs van Woningbelang.

Gelukkig is deze huurder hier niet ingetrapt en heeft contact opgenomen met Woningbelang. Twijfelt u of een telefoontje echt is? Neem dan gerust contact op met Woningbelang om te vragen of het klopt. Komt er iemand namens Woningbelang bij u aan de deur? Vraag dan altijd naar het legitimatiebewijs van Woningbelang dat alle medewerkers van Woningbelang hebben.

terug
Neem contact op
Neem contact op
RSS Feed
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten