Arcadis inspecteert woningen op de aanwezigheid van beschermde diersoorten

Medewerkers van Arcadis kunnen zich legitimeren én hebben een brief van Woningbelang bij zich.

Arcadis werkt in opdracht van Woningbelang. Zij inspecteren ons gehele woningbezit op de aanwezigheid van beschermde diersoorten. Zij zijn hiermee bezig tot en met 15 oktober van dit jaar. U kunt medewerkers van Arcadis aantreffen rondom uw woning, in de brandgang of achterpad. Een medewerker van Arcadis heeft vaak apparatuur bij zich om te meten of er vleermuizen aanwezig zijn of een verrekijker om te zien waar vogels verblijven (vaak bij goten en dakpannen).

Er worden geen werkzaamheden aan de woningen verricht en medewerkers hoeven niet bij u binnen te zijn. De medewerkers van Arcadis kunnen zich legitimeren én hebben een brief van Woningbelang bij zich waar in staat wat ze moeten doen in welke periode.

Weten waar beschermde diersoorten zitten, voordat we onderhoud kunnen uitvoeren

Woningbelang heeft de gegevens nodig om te weten bij welke onderhoudsprojecten wij rekening moeten houden met beschermde diersoorten, zoals vleermuizen, huismus en gierzwaluw. Zijn er beschermde diersoorten aanwezig en we gaan onderhoud uitvoeren aan de gevels of daken van woningen? Dan hangen we vooraf nestkasten op, zodat deze dieren daar naartoe kunnen verhuizen.

terug
Neem contact op
Neem contact op
RSS Feed
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten