Woningbelang gesloten tot en met 20 april

Voor vragen kunt u ons mailen via info@woningbelang.nl of bellen op (040) 208 38 38

Tijdens de persconferentie van 23 maart februari heeft premier Rutte aangekondigd dat de maatregelen van de huidige lockdown wederom worden verlengd. Bij Woningbelang blijven we deze maatregelen volgen om te voorkomen dat er meer besmettingen bij komen. Voor uw veiligheid en die van onze medewerkers.

Daarom blijft ons kantoor gesloten

Deze sluiting geldt in ieder geval tot en met 20 april. Op dat moment kijken we of het verantwoord is om weer open te gaan. Houd onze website goed in de gaten voor het laatste nieuws.

Vragen stelt u aan ons via mail of telefoon

Neem contact op via info@woningbelang.nl of via (040) 208 38 38. Woningbelang is telefonisch bereikbaar op maandag tot en met donderdag van 8:30 uur tot 17:00 uur en op vrijdag van 8:30 uur tot 12:30 uur. Voor spoedreparaties kunt u ons dag en nacht bellen.

Alle Coronamaatregelen van Woningbelang op een rijtje

  • Het kantoor van Woningbelang is gesloten. In ieder geval tot en met 20 april. U kunt met ons bellen of mailen. Of kijk op Mijn.Woningbelang.nl. Daar kunt u veel zaken digitaal met ons regelen.
  • Persoonlijke contacten die niet noodzakelijk zijn, vermijden wij op dit moment. We vragen hiervoor uw begrip. Bijna alle medewerkers van Woningbelang werken vanuit huis. Als het mogelijk is, vinden onze afspraken telefonisch plaats of maken we gebruik van beeldbellen.
  • We voeren reparaties uit die echt nodig zijn. Natuurlijk altijd binnen de richtlijnen van het RIVM en het protocol 'Samen veilig doorwerken' dat is opgesteld door onze branchevereniging Aedes en partijen in de bouw- en technieksector. We vragen u nadrukkelijk om een reparatieverzoek dat niet noodzakelijk is uit te stellen (zoals bijvoorbeeld een deur die klemt). Als u een reparatieverzoek bij ons indient, overleggen we met u of de reparatie nu noodzakelijk is, of dat we deze ook op een later moment uit kunnen voeren. 
  • Tijdens reparaties minimaliseren we het persoonlijk contact. We geven u geen hand als we binnenkomen. De huurder verblijft in een ander vertrek van de woning en houdt altijd een afstand van meer dan 1,5 meter.
  • Het is ons doel om nieuwbouw en onderhoudsactiviteiten zoveel mogelijk door te laten gaan zonder de gezondheid van werknemers en bewoners in gevaar te brengen. Hetzelfde geldt voor het duurzamer maken van onze woningen, bijvoorbeeld het plaatsen van zonnepanelen. Dit zijn werkzaamheden aan de buitenkant van een woning of aan woningen die (nog) niet bewoond zijn. Of het zijn werkzaamheden die we kunnen doen terwijl de huurder in een andere ruimte verblijft (bijvoorbeeld onderhoud van de CV-ketel). We volgen daarbij steeds de actuele richtlijnen van het RIVM. Het is mogelijk dat werkzaamheden gedeeltelijk worden uitgevoerd (bijvoorbeeld buiten) en pas later worden afgerond (bijvoorbeeld binnen).
  • Heeft u een afspraak voor een bezichtiging van een woning? Dan minimaliseren we het persoonlijk contact. We geven u geen hand, houden minimaal 1,5 meter afstand. We maken de deur voor u open, maar gaan niet mee naar binnen. Onze woonconsulenten bespreken alles telefonisch met u. Voor- en eindopnames doen we via beeldbellen.
  • Wilt u een schuld of openstaande huur betalen door middel van pin? Stuur dan een e-mail naar huurincasso@woningbelang.nl. Onze incassomedewerkers zorgen ervoor dat u een e-mail krijgt zodat u kunt betalen. U kunt ook bellen om een afspraak te maken voor uw pinbetaling. U kunt ons telefonisch bereiken op (040) 208 38 38.
  • Tijdelijk is er geen woningruil mogelijk. Door de beperkende maatregelen is het niet mogelijk om alle noodzakelijke controles te doen die nodig zijn om een woningruil mogelijk te maken.
  • Wij rekenen op uw medewerking. Alleen samen krijgen we Corona eronder!


Meer informatie

Kijk voor de meest actuele informatie over het Coronavirus op de website van het RIVM.

Kijk ook eens op het Steunpunt Coronazorgen. Daar vindt u informatie over hoe u met uw gevoelens en zorgen om kunt gaan. Waar nodig krijgt u doorverwijzingen voor hulp. Hugo de Jonge (Minister van Volksgezondheid, Welzijn en Sport): "Voor iedereen is deze periode zwaar. Of je nou bang bent om ziek te worden of al ziek bent geweest. Als je financiële gevolgen ondervindt van de maatregelen of als je iemand verloren hebt. En ook als je je sociale contacten en het normale leven mist. Wat aandacht voor elkaar is nu extra belangrijk. Het Steunpunt Coronazorgen helpt met informatie en tips, bijvoorbeeld wanneer u zich zorgen maakt over de mentale gezondheid van iemand in uw omgeving."

 

terug
Neem contact op
Neem contact op
RSS Feed
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten