Nieuwe vice-voorzitter en nieuwe leden Raad van Commissarissen Woningbelang

Per 1 juli 2021 wijzigt de samenstelling van de Raad van Commissarissen (RvC) van Woningbelang.

Joke Abbring (portefeuille: Volkshuisvestelijk) heeft een uitdaging elders geaccepteerd en maakt sinds 1 juni 2021 geen deel meer uit van de RvC. Ria Kamp (portefeuille: Sociaal maatschappelijk/welzijn/zorg) neemt na twee zittingstermijnen afscheid (niet hernoembaar). Debbie Heesakkers en Miranda Dekkers treden per 1 juli aanstaande op voordracht van de Huurdersbelangenvereniging toe tot de Raad en nemen respectievelijk de portefeuille Volkshuisvestelijk en Sociaal maatschappelijk/welzijn/zorg over van Joke en Ria. Joke fungeerde als vice-voorzitter. Bas van de Griendt heeft deze rol overgenomen. Van de Griendt maakt sinds juli 2020 deel uit van de RvC en is verantwoordelijk voor de portefeuille Sociaal/commercieel vastgoed en duurzaamheid.  

   

Miranda Dekkers is in het dagelijks leven directeur Jeugdbescherming bij Jeugdbescherming Brabant, een organisatie die in beeld komt als de veiligheid en/of ontwikkeling van een kind wordt bedreigd. Voorheen heeft Miranda onder andere gewerkt als directeur bedrijfsvoering bij de Universiteit van Maastricht en als directeur Zorg bij Tragel Zorg, een organisatie voor mensen met een verstandelijke beperking. Sinds een aantal maanden is zij ook toezichthouder bij Het Laagland, een jeugdtheater in het zuiden van het land.

 

    Debbie Heesakkers is al 18 jaar vanuit diverse rollen werkzaam bij de lokale overheid. De laatste 4,5 jaar vanuit de rol van wethouder van de gemeente Beesel. Een van haar voornaamste portefeuilles is volkshuisvesting. Andere nevenfuncties die Debbie vervult zijn Voorzitter rekenkamer gemeente Sittard-Geleen (bezoldigd) en plaatsvervangend voorzitter rekenkamer gemeente Gulpen Wittem (bezoldigd).


De RvC van Woningbelang bestaat in totaal uit vijf leden en voelt zich sterk betrokken bij de maatschappelijke opgave van Woningbelang. De RvC houdt op een onafhankelijke, transparante en positief kritische wijze toezicht op het bestuur, beleid en de algemene gang van zaken van Woningbelang. De leden zijn een klankbord voor de directeur-bestuurder en brengen hun kennis en ervaring in.

Directie en medewerkers van Woningbelang bedanken Joke Abbring en Ria Kamp voor hun rol en inzet binnen de RvC in de afgelopen jaren en kijken uit naar de samenwerking met de Raad in de nieuwe samenstelling. 

 

terug
Neem contact op
Neem contact op
RSS Feed
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten