Woonbelevingsonderzoek

Alle huurders van Woningbelang ontvangen tussen 31 maart en 3 april een uitnodiging om deel te nemen aan een enquête van Woningbelang.

In de enquête staan vragen over bijvoorbeeld uw woning, uw buurt en uw verhuisplannen. Maar ook over de communicatie van Woningbelang en of er zaken zijn waarover u met ons mee zou willen denken. Deze informatie vinden wij belangrijk. Hierdoor helpt u Woningbelang een goed beeld te krijgen van wat er onder de huurders leeft. Hiermee kunnen we nog beter rekening houden met uw wensen.

Heeft u de uitnodiging al ontvangen?

  • Als uw emailadres bij ons bekend is, kunt u klikken op de link in de mail.
  • Is uw emailadres niet bij ons bekend? Dan krijgt u de uitnodiging via de post. U kunt hem hier digitaal invullen. Houdt u dan wel het complexnummer wat op uw uitnodiging staat bij de hand. Dit moet u invullen voordat u met de vragenlijst kunt beginnen. 


U kunt de vragenlijst invullen tot uiterlijk 15 april.

Heeft u nog vragen?
Hieronder vindt u een overzicht van een aantal mogelijke vragen met bijbehorende antwoorden. Staat uw vraag er niet bij? Neemt u dan contact op met de medewerkers van team Wonen van Woningbelang via info@woningbelang.nl. Of  bel ons op (040) 208 38 38.

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

 

Vragen

Er wordt gezegd dat als ik dat wil mijn antwoorden anoniem blijven, maar er staat een nummer op de enquête. Zo kunnen jullie toch zien wie de enquête heeft ingevuld?

Het nummer dat op de enquête staat is het complexnummer. Er zijn dus meerdere huurders die hetzelfde nummer hebben. Het nummer wordt gebruikt om te zien uit welke wijk en welk complex de enquête afkomstig is. We kunnen niet zien wie de enquête heeft ingevuld. Wij hebben het onderzoek uitbesteed aan onderzoeksbureau SOAB uit Breda. Zij brengen de antwoorden voor ons in kaart.

Ik geef op de enquête aan dat ik een klacht heb. Doen jullie daar iets mee?

Wij kunnen hier alleen iets mee doen als u op het einde van de enquête uw gegevens invult. Wij nemen dan snel contact met u op. Als u geen postcode en huisnummer invult, is de enquête anoniem. Wij kunnen dan niets doen met aangegeven klachten. Natuurlijk kunt u uw klachten altijd via de normale wijze melden.

Krijg ik de resultaten nog te horen van de enquête?

Zodra de uitkomsten van de enquêtes bekend zijn, leest u hierover in de Woningbelangstelling.

Ik wil of kan de enquête niet digitaal invullen, kan ik een vragenlijst op papier krijgen?

U kunt een enquête op papier krijgen. Bel ons of loop even binnen.

terug
Neem contact op
Neem contact op
RSS Feed
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten