Woningbelang officieel partner van Samen Valkenswaardig

Het doel: alle Valkenswaardenaren inspireren tot het maken van duurzame keuzes.

Woningbelang is trots om zich partner te noemen van Samen Valkenswaardig, het eerste brede samenwerkingsverband in Valkenswaard gericht op duurzaamheid. Op vrijdag 22 april (Earth Day) werd op het terrein van Ecotuinderij de Weitens het officiële startsein gegeven voor de samenwerking. Het doel: alle Valkenswaardenaren inspireren tot het maken van duurzame keuzes. Met mooie acties, lokale voorbeelden en vooral veel positieve energie.

Samen aan de bak voor het klimaat
Als Valkenswaardenaren genieten we volop van onze bruisende gemeente midden in het groen. Om dit zo te houden, is het belangrijk om er zuinig mee om te gaan. Met het nieuwe samenwerkingsverband Samen Valkenswaardig laten we samen zien hoe we daar allemaal bij kunnen helpen. Wij zijn blij om hier deel uit te maken van Samen Valkenswaardig. Samen met Ecotuinderij De Weitens, Tuincentrum Coppelmans Valkenswaard, IVN Valkenswaard-Waalre, Gemeente Valkenswaard, Kringloopwinkel en werkplaats Verderest Valkenswaard gaan we aan de slag om te laten zien wat je als inwoner, organisatie of bedrijf kunt doen.

 “Samen Valkenswaardig is een mooie kans om duurzame initiatieven en goede voorbeelden in Valkenswaard samen verder te brengen.”

Laten zien wat er wél kan
Het initiatief voor Samen Valkenswaardig komt van gemeente Valkenswaard. Wethouder duurzaamheid Theo Geldens legt uit: “Praten over het klimaat en hoe je kan bijdragen is allang geen taak meer voor de gemeente alleen. In deze samenwerking willen we juist samen laten zien wat je wél kan doen. Ieder op zijn eigen manier. Zodat we allemaal kunnen blijven genieten aan wat Valkenswaard juist zo mooi maakt. Onze natuur, onze voorzieningen en onze evenementen. Dáár doen we het voor.” 

Ben jij Valkenswaardig?
In de komende periode wordt Samen Valkenswaardig geïntroduceerd in Valkenswaard en gaan de partners van Samen Valkenswaardig aan de slag. Ook nieuwe partners zijn welkom. Een positieve instelling en motivatie om samen te werken aan de duurzaamheidsopgave, zijn verplicht. Interesse? Kijk op de website hoe je partner kunt worden. Samen gaan we dit doen, samen zijn we Valkenswaardig.

Meer informatie
Volg de sociale media kanalen van Samen Valkenswaardig op Facebook (www.facebook.com/Valkenswaardig/) en Instagram (www.instagram.com/Valkenswaardig/). Of ga naar de website op Valkenswaardig.nl. Hier vind je nieuws, projecten en acties en kun je tips vinden én delen.

terug
Neem contact op
Neem contact op
RSS Feed
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten