Nieuwbouwprojecten in 2016

In ons werkgebied zijn meer mensen op zoek naar een woning dan er vrij komen. We zetten alles op alles om ervoor te zorgen dat er in Valkenswaard en Bergeijk voldoende huisvesting beschikbaar is voor mensen met een bescheiden inkomen. We vinden het belangrijk dat onze huizen betaalbaar zijn en wachttijden acceptabel. We doen er dan ook alles aan om de wachttijden te verkleinen. We bouwen huizen waar behoefte aan is. En we zetten ons in om de doorstroming te bevorderen.

Bosstraat

Aan de Bosstraat in Valkenswaard heeft Woningbelang 22 appartementen bestemd voor starters en/of bijzondere doelgroepen gebouwd. De appartementen zijn levensloopbestendig. Dat betekent dat ze geschikt zijn voor bewoning in alle levensfasen. De appartementen werden in het eerste kwartaal van 2016 opgeleverd aan de bewoners. 6 appartementen zijn verhuurd aan cliënten van GGzE.

We leverden 22 levensloopbestendige appartementen op aan de Bosstraat in Valkenswaard


Elcomapark

Aan het Elcomapark aan de Waalreseweg in het centrum van Valkenswaard bouwden we 21 huurwoningen met 2 slaapkamers. Deze woningen worden verhuurd aan starters en aan huurders van Woningbelang. De woningen zijn aan de bewoners opgeleverd in december 2016.

We leverden 21 eengezinswoningen op aan het Elcomapark in Valkenswaard


Amundsenstraat

Aan de Amundsenstraat in Valkenswaard bouwen we 18 levensloopbestendige appartementen. De bouw startte in 2016 en de oplevering was in oktober 2017.

18 levensloopbestendige appartementen aan de Amundsenstraat

terug
Neem contact op
Neem contact op
RSS Feed
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten