Herstructureringsprojecten in 2014

Herstructureringsprojecten (sloop- en nieuwbouw) in 2014

Woningbelang kijkt steeds naar de toekomst van haar woningen. Wat is de staat van de woningen? Welke werkzaamheden zijn nodig om de woningen bij de tijd te houden? Hoeveel vraag is er naar dit type woning? En welke investeringen zijn het meest toekomstbestendig? Soms komt uit die onderzoeken naar voren dat woningen de benodigde investeringen niet meer waard zijn. Dan is het de beste optie om ze te slopen en er nieuwe woningen voor terug te bouwen.

Verplicht verhuizen
Als we woningen gaan slopen, moeten de huurders verhuizen. Dit vertellen we hen persoonlijk. En we helpen bij het vinden van een andere passende woning. Huurders die verplicht moeten verhuizen krijgen voorrang op andere woningzoekenden van Woningbelang. Ook krijgen ze een financiële tegemoetkoming in de verhuiskosten

Bosstraat Valkenswaard

Begin 2014 zijn de drie flatgebouwen aan de Bosstraat gesloopt. Woningbelang bouwt in 2015 op deze plek 22 woningen bestemd voor senioren en 22 appartementen bestemd voor starters en/of bijzondere doelgroepen. De woningen die we gaan bouwen zijn levensloopbestendig. Dat betekent dat de woningen zo worden gebouwd dat bewoners er kunnen blijven wonen als hun levensomstandigheden veranderen. Bijvoorbeeld als mensen mobiliteitsproblemen krijgen of hulp nodig hebben bij huishouden of persoonlijke verzorging.

Herstructureringsprojecten Woningbelang in Valkenswaard in 2014

Amundsenstraat

In juni 2014 hebben de bewoners van de Amundsenstraat van Woningbelang te horen gekregen dat hun woningen gesloopt worden. Het is de bedoeling dat alle bewoners eind 2015 zijn verhuisd. Dan start de sloop. Op dezelfde plek bouwt Woningbelang nieuwe appartementen terug.

Herstructureringsprojecten Woningbelang in Valkenswaard in 2014

terug
Neem contact op
Neem contact op
RSS Feed
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten