Werken bij Woningbelang

Wij zijn een kleine woningcorporatie 

Met iets meer dan 50 man(nen en vrouwen). Klein genoeg om iedereen te kennen. En groot genoeg om door te groeien. Die mogelijkheden krijg je bij ons. Net zoals een royaal jaarlijks opleidingsbudget, zodat je je kunt blijven ontwikkelen. En natuurlijk hebben we goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden!

Dat het bij ons leuk is

Dat bewijst de tweejaarlijkse medewerkersmotivatiemeting. Hierin vragen we aan onze collega's of Woningbelang een goede werkgever is. In 2022 kregen wij van onze "Woningbelangers" een dikke 8,5! 

Wij zijn een Worldclass Workplace

De werknemers van Woningbelang hebben Woningbelang zó goed beoordeeld op het gebied van medewerkersbevlogenheid en goed werkgeverschap, dat we bovengemiddeld scoren in onze branche!

De klant, daar draait het bij ons om

Fijn wonen in goede, betaalbare en duurzame woningen in leefbare wijken. Daar maken wij ons samen hard voor. Elke dag weer. En iedereen heeft hierin zijn eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid.

In een woningcorporatie komen heel veel aspecten bij elkaar

Het bouwen, renoveren en verhuren van woningen bijvoorbeeld. Duurzaamheid, leefbaarheid en inclusiviteit. De landelijke en lokale politiek. En misschien wel het allerbelangrijkste: onze sociale verantwoordelijkheid en inzet voor onze huurders en woningzoekenden. Voor hen komen wij elke dag weer met plezier naar kantoor. 

Dat kantoor ligt overigens in het centrum van Valkenswaard

Een terrasje op een zonnige zomerdag? Of een bloemetje of vers visje op de wekelijkse markt? Of even binnenspringen bij de Hema, Blokker of andere winkel? Natuurlijk kan dat.

Dat stoffige woningcorporatiejasje hebben we trouwens al járen geleden van ons afgeschud

"Elke dag beter" is ons motto en dat zijn geen lege woorden. Vraag jij jezelf ook af hoe dingen anders en beter kunnen? Heb jij een sociaal hart en herken jij jezelf in bovenstaande? Kijk dan eens bij onze vacatures. Staat er niks bij? Stuur dan een open sollicitatie. Voor échte Woningbelangers is er altijd plaats!

terug
Neem contact op
Neem contact op
RSS Feed
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten