Werken bij Woningbelang

Wij zijn een kleine woningcorporatie...

... met iets meer dan 55 man(nen en vrouwen). Klein genoeg om iedereen te leren kennen. En groot genoeg om door te groeien. Die mogelijkheid krijg je bij ons. Net als een royaal jaarlijks opleidingsbudget, zodat je je kunt blijven ontwikkelen. En natuurlijk hebben we goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden!

We verhuren iets minder dan 4300 woningen in Valkenswaard en Bergeijk. Dat is dus flink aanpoten met z'n allen!

Dat het bij ons leuk is...

... dat bewijst de tweejaarlijkse MedewerkersMotivatieMeting. Hierin vragen we aan al onze collega's of Woningbelang een goede werkgever is. In 2022 kregen wij van onze "Woningbelangers" een dikke 8,5! 

Wij zijn een World Class Workplace

De werknemers van Woningbelang hebben Woningbelang zó goed beoordeeld op het gebied van medewerkersbevlogenheid en goed werkgeverschap, dat we bovengemiddeld scoren in onze branche en wij ons met trots een World Class Workplace mogen noemen!

En we zijn een inclusieve werkgever

Wij kiezen er bewust voor om producten of diensten in te kopen bij sociale werkplaatsen en/of andere organisaties die PSO-gecertificeerd zijn. PSO staat voor Prestatieladder Socialer Ondernemen. Als meer organisaties socialer ondernemen, groeien we samen naar een samenleving toe waarin iedereen meetelt! En daar dragen we heel erg graag ons steentje aan bij.

De klant, daar draait het bij ons om

Fijn wonen in goede, betaalbare, duurzame en als het even lukt ook levensloopbestendige woningen in leefbare wijken. Daar maken wij ons samen hard voor. Elke dag weer. En iedereen heeft hierin zijn eigen verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Dat dit wordt gewaardeerd, blijkt uit de 8,6 die wij van onze huurders voor onze dienstverlening krijgen!

In een woningcorporatie komen heel veel aspecten bij elkaar

Het bouwen, renoveren, verhuren en zelfs verkopen van betaalbare woningen bijvoorbeeld. Duurzaamheid, leefbaarheid en inclusiviteit. De landelijke en lokale politiek. En misschien wel het allerbelangrijkste: onze sociale verantwoordelijkheid en inzet voor onze huurders en woningzoekenden. Voor hen komen wij elke dag weer met plezier naar kantoor. 

Dat kantoor ligt overigens in het centrum van Valkenswaard

Een terrasje op een zonnige zomerdag? Of een bloemetje of vers visje op de wekelijkse markt? Of even binnenspringen bij de Hema, Blokker of andere winkel? Natuurlijk kan dat.

Thuiswerken?

Kind ziek? Als vader of moeder zit je soms met je handen in het haar. En dat willen we natuurlijk niet. Die handen willen we aan het toetsenbord, of bij de klant. Thuiswerken behoort dus zeker tot de mogelijkheden. Van Woningbelang krijg je daarom een laptop of tablet. Daarmee kan je in principe vanaf elke plek werken. Al zien we jouw gezicht het allerliefste op ons gezellige kantoor. 

Broodje kroket!

Eenmaal per maand hebben we de PersoneelsLunch (PLunch). Dan kan iedereen vertellen waarmee hij of zij bezig is. Zo leren we elkaar nóg beter kennen. En al die gezelligheid gaat vergezeld van een broodje kroket. Of twee. Als je snel bent.

Dat stoffige woningcorporatiejasje hebben we trouwens al járen geleden van ons afgeschud

"Elke dag beter" is ons motto en dat zijn geen lege woorden. Vraag jij jezelf ook af hoe dingen anders en beter kunnen? Heb jij een sociaal hart en herken jij jezelf in bovenstaande? Kijk dan eens bij onze vacatures. Staat er niks bij? Stuur dan een open sollicitatie. Voor échte Woningbelangers is er altijd plaats!

terug
Neem contact op
Neem contact op
RSS Feed
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten