Hoe kom ik aan een huurwoning in Valkenswaard of Bergeijk?

Stap 1: Schrijf u in als woningzoekende op Wooniezie

Bent u op zoek naar een huurwoning in Valkenswaard of Bergeijk? Schrijf u dan in op www.wooniezie.nl. Op deze website bieden wij en de andere corporaties in de regio Eindhoven-Helmond vrijkomende woningen aan. Zo heeft u op één website het complete aanbod van beschikbare huurwoningen in de regio. Inschrijven en verlengen is gratis en kan vanaf 18 jaar.

Stap 2: Bekijk het woningaanbod op Wooniezie en reageer

Er komen dagelijks nieuwe woningen op www.wooniezie.nl. U bekijkt welke woningen er op Wooniezie staan en reageert als u interesse heeft in een woning. De corporatie van wie de woning is waarop u reageert, neemt contact met u op als u kandidaat bent. 

Stap 3: Zorg dat uw gegevens op Wooniezie altijd actueel zijn

U voorkomt dan dat u een woning alsnog misloopt. U kunt uw gegevens zelf aanpassen.

Stap 4: Wij vragen u om meer gegevens

Bent u kandidaat voor een woning van Woningbelang? Dan bellen wij u. Of u krijgt een e-mail van ons. Wij vragen u dan om meer gegevens die wij nodig hebben om de woning inderdaad aan u te kunnen aanbieden. Deze informatie hebben wij nodig van u en meerderjarige medebewoners.

Stap 5: Gefeliciteerd! U krijgt de woning

Is alles in orde? Dan bieden wij u de woning aan en kunt u de woning accepteren. Uw inschrijving bij Wooniezie vervalt zodra u een woning accepteert. U kunt zich natuurlijk wel weer opnieuw inschrijven. Accepteert u de woning niet dan verandert er niets. U blijft gewoon ingeschreven als woningzoekende.

 

terug
Neem contact op
Neem contact op
RSS Feed
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten