Hoe kom ik aan een huurwoning in Valkenswaard of Bergeijk?

Stap 1: Schrijf u in als woningzoekende

Inschrijven gaat heel makkelijk via ‘Mijn portaal’. Inschrijven is gratis en kan als u 18 jaar of ouder bent. En als u een geldig identiteitsbewijs of een geldige verblijfsvergunning hebt. Het kan enkele dagen duren dat u uw inschrijving kunt gaan gebruiken en met uw inschrijving kunt reageren op het woningaanbod.

Stap 2: Bekijk onze woningen in het actueel aanbod

Woningen die vrijkomen, publiceren wij dagelijks in ons actueel aanbod. Heeft u geen internet? Dan kunt u woningen ook bekijken in onze Woonwinkel.

Stap 3: Zorg dat u voldoet aan de voorwaarden

Controleer voordat u reageert op een woning altijd of u voldoet aan de voorwaarden voor de woning. De woning moet passen bij uw inkomen (meer informatie over inkomensvoorwaarden), uw gezins- en woonsituatie en uw leeftijd. Alleen dan kunt u de woning huren.

Stap 4: Reageer op tijd op een woning

U vindt de uiterste reactiedatum bij elke woning in het actueel aanbod. Enkele dagen nadat de reactieperiode voorbij is, kunt u in uw portaal zien op welke plaats u bent geëindigd. 

Stap 5: Zorg dat wij altijd de juiste gegevens hebben

Wat is uw inkomen? Uit hoeveel mensen bestaat uw gezin? Waar woont u op dit moment?  Zorg dat al uw gegevens kloppen en ingevuld zijn in ‘mijn portaal’. U voorkomt dan dat u een woning misloopt. U kunt uw gegevens zelf aanpassen.

Stap 6: Wij vragen u om meer gegevens

Bent u kandidaat voor een woning? Dan bellen wij u. Of u krijgt een e-mail van ons. Wij vragen u dan om meer gegevens. Aan deze gegevens kunnen wij zien of de woning bij u past. En of wij de woning inderdaad aan u kunnen aanbieden. Deze informatie hebben wij nodig van u en meerderjarige medebewoners.

Stap 7: Gefeliciteerd! U krijgt de woning

Is alles in orde? Dan bieden wij u de woning aan. U krijgt dan een aanbiedingsbrief. Met deze brief kunt de woning bekijken. Bent u blij met de woning? Dan tekent u samen met ons de huurovereenkomst. Uw inschrijving vervalt zodra u een woning accepteert. U kunt zich natuurlijk wel weer opnieuw inschrijven. Accepteert u de woning niet dan verandert er niets. U blijft gewoon ingeschreven als woningzoekende.

terug
Neem contact op
Neem contact op
RSS Feed
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten