Integriteit

Integer werken is voor Woningbelang vanzelfsprekend. Dat wil zeggen dat we oprecht werken. We hebben een integriteitsbeleid met een integriteitscode en klokkenluiderregeling. Hiermee laten we zien dat we een professionele, betrouwbare en maatschappelijk betrokken organisatie zijn. Zowel voor onze klanten als voor onze samenwerkingspartners.

Integriteitscode

Alle medewerkers van Woningbelang hebben de integriteitscode ondertekend. En als medewerkers merken dat er niet integer gehandeld wordt, kunnen ze dat melden. Dat staat in de meldprocedure in het integriteitsbeleid.

Meldpunt Integriteit Woningcorporaties

Bij vermoeden van van dubieuze inkoop- en onderhoudscontracten of frauduleuze verkoop en aankoop van vastgoed en grond kunt u terecht bij het Meldpunt Integriteit Woningcortporaties. Hier kunt u ook terecht als er sprake is van zelfverrijking door medewerkers, management, bestuurders of de raad van commissarissen van woningcorporaties. 

 

 

terug
Neem contact op
Neem contact op
RSS Feed
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten