Urgentie voor een huurwoning van Woningbelang in Valkenswaard of Bergeijk

Urgentie voor een huurwoning in Valkenswaard of Bergeijk

Heeft u ernstige persoonlijke problemen? Problemen die alleen opgelost kunnen worden door snel andere huisvesting te vinden? Misschien komt u in aanmerking voor een urgentie en kan Woningbelang u helpen.

Urgentiecommissie bepaalt

Natuurlijk komt niet iedere woningzoekende in aanmerking voor urgentie. Een urgentie wordt daarom alleen in een duidelijke noodsituatie afgegeven. We willen ervoor zorgen dat alleen mensen voor wie het echt noodzakelijk is urgentie aanvragen. Daarom stellen we een aantal voorwaarden aan een urgentie-aanvraag. Of u urgentie krijgt, wordt bepaald door een onafhankelijke urgentiecommissie.

Meer informatie over urgentie en hoe u in aanmerking komt voor een urgentie leest u in de folder Alles over urgentie. U vindt het document in het kader 'Downloads' links onder aan deze pagina.

Wilt u meer informatie over urgentie? Dan kunt u een email sturen naar urgentie@woningbelang.nl.

Let op: er zijn organisaties actief die woningzoekenden helpen om urgentie aan te vragen. Hiervoor vragen zij forse bedragen, terwijl dit geen garantie biedt over de uitkomst of de beslistermijn versnelt. Wij raden u af om gebruik te maken van hun dienstverlening.

terug
Neem contact op
Neem contact op
RSS Feed
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten