Energie & Duurzaamheid

Alles wordt duurder: benzine, boodschappen... Met name de prijsstijging van elektriciteit en gas is ongekend. We zien dat er huurders zijn die hierdoor in de problemen komen en hun huishoudboekje nog maar amper rondkrijgen. Wij zetten ons in om de woonlasten betaalbaar te houden. En we willen maatwerk leveren voor huurders die dat nodig hebben. Dat doen we op een aantal manieren.

Uw gedrag is echter uiteindelijk doorslaggevend voor uw energierekening. Als wij bij u isolatie aanbrengen en u besluit de verwarming daarna de hele dag op 25 graden te zetten, dan zullen uw energielasten natuurlijk niet lager worden. 

Wij maken uw woning graag duurzamer.

Wilt u dat wij uw woning isoleren, HR++ beglazing of zonnepanelen plaatsen, of andere energiebesparende maatregelen uitvoeren? Kijk dan wat wij voor u doen bij onze energiebesparende maatregelen 

Wij helpen u graag verder met uw energievragen. 

Voor advies en tips kunt u terecht bij onze energiecoaches. Zij helpen u graag verder! 

Energiebesparende maatregelen

Wilt u zelf iets doen om uw woning energiezuiniger te maken, kijk dan even bij onze energiebesparende maatregelen. Kleine moeite, grote winst! 

BespaarWijzer

We hebben ook een flyer voor u gemaakt, de BespaarWijzer. Deze Energiewijzer geeft u een leidraad hoeveel u kunt besparen. Dat hangt natuurlijk van verschillende zaken af (heeft u een tussenwoning of een hoekhuis, etc.), maar het geeft u toch al een idee. Pin ons niet vast op de bedragen. Die dateren van september 2022 en waren de dag erna al weer achterhaald, zo snel veranderen de prijzen momenteel.

terug
Neem contact op
Neem contact op
RSS Feed
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten