Sanitair of keuken versleten?

Is uw toilet, badkamer en/of keuken versleten? Laat het ons weten. Neem contact op met het team Serviceonderhoud via serviceonderhoud@woningbelang.nl of bel (040) 208 38 38.

Hoe werkt het?

Ontvangen wij van u een verzoek om uw keuken, toilet of badkamer te vervangen? Dan gaan wij na of ze ook echt aan vervanging toe zijn. U ontvangt hierover bericht van ons. Soms kunnen we het u al meteen aan de telefoon vertellen.

Hoe bepalen wij of een keuken, toilet of badkamer aan vervanging toe is? Hiervoor hanteren wij een aantal voorwaarden. We gaan er bijvoorbeeld van uit dat:

  • een keukenblok minimaal 20 jaar mee kan
  • wand- en vloertegels en sanitair ongeveer 30 jaar mee gaan


Blijkt dat de ruimtes of onderdelen daarvan bij u inderdaad aan vervanging toe zijn? Dan neemt een opzichter van Woningbelang contact met u op om uw verbeterwensen met u door te nemen. Of we plannen deze afspraak direct in als u belt.

Wanneer de werkzaamheden plaatsvinden bepaalt u, samen met de aannemer. Hij overlegt met u de planning en gaat op het afgesproken tijdstip aan de slag.

Keuze

  • U bepaalt zelf wanneer we het onderhoud uitvoeren aan de binnenkant van uw woning. U heeft dus vrijheid in het verbeteren van uw woning.
  • U heeft de keuze uit verschillende kleuren keukenkastjes.
  • U heeft de keuze uit verschillende soorten wand- en vloertegels.
terug
Neem contact op
Neem contact op
RSS Feed
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten