Woningbelang verkoopt soms woningen

Woningbelang biedt regelmatig koopwoningen en huurwoningen te koop aan.

Koopgarant woningen
Woningbelang heeft ongeveer 100 Koopgarantwoningen in Valkenswaard, Bergeijk en Waalre. Als een Koopgarant woning vrij komt, wordt deze te koop aangeboden. Deze woningen ziet u terug in 'Mijn portaal' bij Koop aanbod.

Verkoop huurwoningen
Voor de verkoop van huurwoningen hebben we samen met de Huurdersbelangenvereniging (HBV) de afspraak gemaakt dat huurders van Woningbelang voorrang krijgen bij de aankoop van zo’n woning. Huurders betalen dan 90% van de taxatiewaarde.

Wij weten niet wanneer een huurwoning in de verkoop komt. Als er huurwoningen te koop staan, ziet u deze in 'Mijn portaal' bij Koop aanbod. Heeft u belangstelling voor het kopen van zo’n huurwoning? Meldt u dan aan bij Woningbelang. U ontvangt bericht van ons wanneer er een woning in de verkoop komt. Aanmelden kunt u doen door een mail te sturen aan info@woningbelang.nl met uw naam, adres, telefoonnummer en emailadres.

Naar Mijn Portaal

terug
Neem contact op
Neem contact op
RSS Feed
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten