Nieuwe Waalreseweg

Aan de Nieuwe Waalreseweg heeft Woningbelang appartementen gebouwd voor senioren met een zorgindicatie, een zorgsteunpunt van Valkenhof en ontmoetingsruimte De zoete inval voor bewoners en omwonenden uit de wijk. Woningbelang heeft dit project in samenwerking gedaan met Valkenhof en gemeente Valkenswaard.

Appartementen Nieuwe Waalreseweg worden opgeleverd aan de bewoners

Woningtype(n) en aantal woningen
44 Seniorgeschikte appartementen voor senioren met een zorgindicatie. Men huurt het appartement van Woningbelang. Valkenhof levert zorg in de woning. Van lichte zorg, zoals hulp in de huishouding, tot zwaardere zorgvragen. Er kan zorg worden verleend tot het moment waarop iemand een gevaar is voor zichzelf of de omgeving en specialistische zorg nodig heeft die niet meer in de eigen woonomgeving mogelijk is.

Interesse om in dit gebouw te wonen?
U kunt voor meer informatie terecht bij het CliëntServiceBureau van Valkenhof in zorgcentrum Kempenhof, aan de  Antwerpsebaan 3 in Valkenswaard. Of u belt met (040) 2880288.

Start bouw november 2014
Opgeleverd december 2015
Woningsoort appartementen voor senioren met een zorgvraag
Aantal woningen        44 appartementen
Bouwbedrijf Stam + Koning Vastgoed en Bouw
   

Woningbelang levert nieuw woonzorgcomplex op, op de plek van de oude Ginneve flat 

Woningbelang sloopt de oude Ginneve flat

terug
Neem contact op
Neem contact op
RSS Feed
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten