Certificeringen & Awards

Woningbelang is een sociaal betrokken organisatie die zich elke dag inzet voor fijn wonen in goede, betaalbare, duurzame en als het even lukt ook levensloopbestendige woningen in leefbare wijken. 

We proberen wát we doen, goed te doen, zowel voor de huurders, onze collega's als de maatschappij. Dat wordt gelukkig ook gezien. In de eerste plaats door onze huurders die ons gemiddeld een 8.6 geven. Daarnaast krijgen wij ook keurmerken, certificaten en awards.

Prestatieladder Socialer Ondernemen 2024

Certificaat dat meet in hoeverre een organisatie sociaal onderneemt. Woningbelang heeft op deze prestatieladder meteen Trede 2 behaald. Dat wil zeggen dat wij op een kwalitatief goede wijze werkgelegenheid bieden aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt en bij voorkeur samenwerken met organisaties die dit ook doen of nastreven. Daarmee leveren we op duurzame wijze een bovengemiddelde bijdrage op het gebied van sociaal ondernemen.

Wil je hierover meer weten? Klik dan hier.

 

World Class Workplace 2023-2024

Keurmerk dat organisaties kunnen verdienen door een goede beoordeling van hun eigen medewerkers. Woningbelang is een World Class Workplace. Hiermee scoren we bovengemiddeld in onze branche op het gebied van medewerkersbevlogenheid en goed werkgeverschap!

Wil je hierover meer weten? Klik dan hier.

 

Award voor de Duurzaamheid 2024

Bij de landelijke Awards voor Duurzaamheid heeft Samen Valkenswaardig - waarvan wij één van de partners zijn - de 3e plaats gehaald in de categorie Out Of The Box. Superleuk dat we nationaal gezien en gewaardeerd worden. En natuurlijk een prachtig initiatief voor Valkenswaard!

Meer weten? Klik dan hier.

 

Republiq Duurzaamheidsprijs 2022

Jaarlijks wordt de duurzaamheidsprijs uitgereikt aan de corporaties die in de twee afgelopen jaren de meeste CO2 hebben bespaard. Een aanmoediging voor de corporaties die afgelopen jaren flinke stappen hebben gemaakt met het terugdringen van het energieverbruik, maar ook voor de huurders die minder energie zijn gaan gebruiken. 

       

Meer weten? Klik dan hier.

 

Atriensis Award 2021 & 2022

Met de Atriensis Energiemonitor krijg je inzicht in energetische prestaties van je eigen corporatie en de gehele sector. In 2021 en 2022 ontvingen we de Atriensis Award! Dat betekent dat onze woningvoorraad - in de regio Zuid-Oost - energetisch als beste uit de bus komt met een gemiddeld energielabel van 6,22 (label B).

     
Atriensis Award 2021 Atriensis Award 2022

 

Meer weten? Klik dan hier.

terug
Neem contact op
Neem contact op
RSS Feed
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten