Verkoop van woningen door Woningbelang

Woningbelang biedt soms koopwoningen en huurwoningen te koop aan.

Verkoop vrije markt

Woningbelang biedt regelmatig koopwoningen aan via een makelaar. Dit zijn voormalige huurwoningen of voormalige koopgarantwoningen. 

Verkoop Koopgarantwoningen

Woningbelang heeft ongeveer 60 Koopgarantwoningen in Valkenswaard, Bergeijk en Waalre. Als wij een Koopgarantwoning terugkopen, kan de woning opnieuw verkocht worden met of zonder Koopgarant, of worden verhuurd. Als een woning weer met Koopgarant wordt verkocht, kunt u hiervoor alleen in aanmerking komen als u koopstarter bent op de woningmarkt. Dit betekent dat u niet eerder een woning in eigendom heeft gehad.

  • Valkenswaard: De Koopgarantwoningen in Valkenswaard worden na terugkoop verhuurd of verkocht. Verkoop loopt via een makelaar (vrije markt).
  • Bergeijk: De Koopgarantwoningen in Bergeijk worden na terugkoop met Koopgarant aangeboden via Startersgroep Bergeijk (www.startersgroep-bergeijk.nl). Of de woning wordt verkocht op de vrije markt via een makelaar.
  • Waalre: De Koopgarantwoningen in Waalre worden na terugkoop aangeboden door Woningbelang (met Koopgarant). De woningen worden op onze website gepubliceerd. In Waalre is geen startersvereniging meer actief. 

 

Meer informatie over kopen met Koopgarant kunt u vinden op www.opmaat.nl/particulier/koopgarant.

Verkoop huurwoningen

Woningbelang heeft met de HuurdersBelangenVereniging (HBV) de afspraak gemaakt dat huurders van Woningbelang voorrang krijgen bij de aankoop van zo’n woning. Een klein aantal woningen komt voor verkoop in aanmerking. Als u als zittend huurder uw huurwoning wilt kopen, dan kunt u informeren of uw woning hiervoor in aanmerking komt. 

Heeft u vragen?

Of heeft u belangstelling voor het kopen van een woning van Woningbelang? Neem dan gerust contact op met Woningbelang. Bel ons op (040) 208 38 38 of stuur ons een e-mail via info@woningbelang.nl. U kunt ook altijd even binnen lopen in onze Woonwinkel. Onze Woonwinkel is geopend op maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 12.30 uur. In de middag kunt u ons op afspraak bezoeken. 

terug
Neem contact op
Neem contact op
RSS Feed
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten