Waalreseweg

Woningbelang staat voor duurzaam. Niet alleen de huizen van onze huurders worden verduurzaamd. Ook ons eigen kantoor willen we aanpakken. Het huidige pand is oud en voldoet niet meer aan de duurzaamheidseisen en aan onze ambities.

We hadden meedere keuzes:

 • Verhuizen naar een duurzaam en modern pand
  Dat is eigenlijk geen optie. Het kantoor aan de Waalreseweg is voor ons de ideale plek. Vanuit ons kantoor kunnen we onze klanten goed te woord staan. Bovendien zijn onze werkgebieden van hieruit goed bereikbaar. We willen dus erg graag op deze locatie blijven!
 • Verbouwen tot een duurzaam en modern pand
  Om het huidige pand te laten voldoen aan de duurzaamheidseisen en onze ambities moet er veel gebeuren. Heel veel. Dat kost geld. Bijna net zoveel als een nieuw gebouw te bouwen dat voor de komende decennia voldoet aan alle eisen.
 • Nieuw bouwen van een duurzaam en modern pand
  Het meest gunstige scenario is dus om het bestaande kantoorpand af te breken en een nieuw gebouw te bouwen. Waar mogelijk gebruiken we dan materialen die al eerder gebruikt zijn. Ook voor de inrichting. En we bouwen er dan meteen appartementen bovenop, zodat we nog dichter bij onze huurders staan. 

 

Dit laatste heeft onze voorkeur: een nieuw kantoor bouwen. Maar dat is gemakkelijker gezegd dan gedaan. Eerst moeten alle procedures worden afgerond en de nodige vergunningen worden afgegeven. Pas dan  kunnen we het huidige kantoorpand leeghalen en naar een tijdelijk kantoorpand verhuizen. En ondertussen wordt dan het huidige pand afgebroken, de grond bouwrijp gemaakt en het nieuwe pand gebouwd.

Het is dus een project dat al een tijdje loopt en dat nog een tijdje zal duren. Ondertussen proberen we de omwonenden op de hoogte te houden tijdens informatieavonden. 

Verwachte planning:

 • Verwachte start sloop: 2025
 • Verwachte start bouw: 2025
 • Verwachte oplevering: 2026
terug
Neem contact op
Neem contact op
RSS Feed
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten