Hastelweg Eindhoven

Update: Door de uitspraak van de Raad van State van j.l. is de planning van de werkzaamheden onzeker. Zodra we meer weten. Laten we u dat weten.

Op de locatie Hastelweg 287 in Eindhoven heeft Woningbelang een wooncomplex voor bijzondere doelgroepen. We slopen het huidige pand en gaan er - mede op verzoek van de gemeente Eindhoven - 81 nieuwe appartementen voor terug bouwen.

  • Het gebouw wordt gesloopt in de periode december 2022 t/m maart 2023
  • Het bestemmingsplan is vastgesteld door de gemeenteraad van Eindhoven. Tegen het bestemmingsplan is beroep aangetekend bij de Raad van State. Ongewis is wanneer deze uitspraak zal doen.Afhankelijk van wanneer de Raad van State uitspraak zal doen, starten we met de nieuwbouw. We hopen in het voorjaar van 2023 te kunnen starten, zodat we in 2024 81 huishoudens blij kunnen maken met hun nieuwe appartement.
  • De voorbereiding voor de aanvraag van Omgevingsvergunning is in volle gang. Onderstaand enkele afbeeldingen die een impressie geven van hoe wij denken dat het gebouw eruit kan komen te zien. Veel natuurlijke materialen (o.a. gevels van bamboe) en groen worden daarin verwerkt.


Impressie van de plannen:

 

terug
Neem contact op
Neem contact op
RSS Feed
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten