Stages en afstudeeropdrachten

Natuurlijk zijn stagiaires en afstudeerders welkom. Van harte zelfs! Wij willen jullie heel graag helpen en begeleiden bij jullie eerste stappen op de arbeidsmarkt. 

Waarom? Ten eerste zijn wij een sociaal geëngageerd bedrijf, dus het zit in onze genen om mensen te helpen. En ten tweede (of misschien wel ten eerste): soms missen we een jeugdige “out of the box” en geen- idee-is-onmogelijk-en-alles-lijkt-binnen-handbereik zienswijze. Jullie kunnen ons inzichten geven in de denkwijze van jonge doelgroepen. Wat drijft jullie en wat is momenteel bijvoorbeeld hip op sociale media? Zaken waar jullie ons dan weer in kunnen begeleiden. Want zeg nu zelf, wie weet er meer over de behoeften en noden van jongeren, dan jullie zelf? 

Lijkt het je leuk om bij ons stage te lopen of een afstudeeropdracht te doen? Stuur dan een mailtje naar sollicitatie@woningbelang.nl. Of bel naar (040) 208 38 38. We vinden het leuk van je te horen!

terug
Neem contact op
Neem contact op
RSS Feed
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten