Samen Valkenswaardig

Weet jij wat Valkenswaardig zijn betekent?

Samen Valkenswaardig is het eerste brede samenwerkingsverband in Valkenswaard gericht op duurzaamheid. Het doel: alle Valkenswaardenaren inspireren tot het maken van duurzame keuzes. Met mooie acties, lokale voorbeelden en vooral veel positieve energie.

Wij Valkenswaardenaren genieten volop van onze bruisende gemeente midden in het groen. Sterker nog, we zijn er trots op! Trots op de vele sportvoorzieningen, de levendige kernen en de vele evenementen. Valkenswaard is een plek waar zowel natuurliefhebbers en sportievelingen als cultuursnuivers en culinaire fijnproevers volledig tot hun recht komen.

Nieuwe samenwerkingsverband

Om dit zo te houden, is het belangrijk om er zuinig mee om te gaan. Met het nieuwe samenwerkingsverband Samen Valkenswaardig laten we samen zien hoe we daar allemaal bij kunnen helpen. Onze (start)partners zijn: Ecotuinderij De Weitens, Tuincentrum Coppelmans Valkenswaard, IVN Valkenswaard-Waalre, Gemeente Valkenswaard, Kringloopwinkel en werkplaats Verderest Valkenswaard en woningcorporatie Woningbelang. 

Ook jij kan hierbij helpen!

Dat kan al met kleine acties. Van het vervangen van de tuintegels voor groen en het gebruik van LED-lampen tot het opruimen van zwerfafval in het bos. Maar het kan ook groter: door je woning te isoleren bijvoorbeeld, je regenwater af te koppelen of door te kiezen voor zonnepanelen.

Wat je ook doet, doe het met volle overtuiging! Samen zorgen we ervoor dat Valkenswaard ook in de toekomst een groene en fijne gemeente blijft.

Samen gaan we dit doen, samen zijn we Valkenswaardig!

terug
Neem contact op
Neem contact op
RSS Feed
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten