Energiecoaches

Wat doen energiecoaches?

Energiecoaches helpen bewoners van Woningbelang met het verlagen van hun energierekening. Zij geven advies over energiebesparende maatregelen. Dat zijn vaak eenvoudige tips met een groot resultaat. 

Wat doen energiecoaches niet?

Energiecoaches geven enkel advies en geen technische informatie over producten, zoals zonnepanelen, CV-ketels, meterstanden, etc.

Én: energiecoaches bellen nooit aan zonder een afspraak!!! Zo weet je altijd zeker dat je met één van onze coaches te maken hebt.  

Wie zijn onze energiecoaches?

Sinds begin dit jaar zijn huurders Paulien Claassen en Hanny van Belkom energiecoach voor Woningbelang. Ze zijn bewust bezig met duurzaam leven en helpen andere huurders van Woningbelang om ook energie te besparen. Ze volgden een cursus om energiecoach te worden en gaan op bezoek bij huurders om hen tips te geven. “Kleine aanpassingen kunnen al veel verschil maken.”

Lees hun verhaal op pagina 14 en 15 in de Woningbelangstelling van voorjaar 2022. 

Kan ik een energiecoach inhuren?

Ja, dat kan. Stuur hiervoor een mailtje naar energie@woningbelang.nl en dan regelen wij de rest. 

En kan ik zelf energiecoach worden?

Ja, ook dat kan. Heel graag zelfs! Stuur hiervoor ook een mailtje naar energie@woningbelang.nl. Wij nemen dan contact met u op. U krijgt dan van ons een opleiding. Daarna kunt u meteen uw kennis toepassen bij uzelf en bij onze huurders!

terug
Neem contact op
Neem contact op
RSS Feed
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten