Natuurlijk wilt u van uw huis uw eigen stekje maken. Woningbelang geeft u daarvoor de ruimte.

Kleine veranderingen

Voor kleine veranderingen in uw woning heeft u geen toestemming nodig van Woningbelang. Bijvoorbeeld  verven of behangen, vloerbedekking leggen of lampen ophangen. Tips voor verschillende kleine klussen in huis vindt u in onze kluswijzers.

Grote veranderingen

Wilt u uw keuken verbouwen? Of een serre aanbouwen? Of andere ingrijpende aanpassingen doen in uw woning? Dat kan! U heeft toestemming nodig van Woningbelang voordat u mag beginnen. Ook kunnen wij u vertellen wat de consequenties zijn voor bijvoorbeeld het onderhoud. Of u een vergunning van de gemeente nodig heeft. En of wij de verandering van u overnemen als u gaat verhuizen.

Lees alle voorwaarden

In onderstaande folders leest u alles wat u moet weten. U vindt de folders in het vakje 'Downloads' links op deze pagina.

Zit er asbest in uw woning? Houd er rekening mee als u gaat klussen!

Als er asbest in uw woning aanwezig is, is het belangrijk dat u daar rekening mee houdt als u gaat klussen in huis. Lees hier meer over op de pagina 'Rekening houden met asbest'.

terug
Neem contact op
Neem contact op
RSS Feed
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten