Nieuwbouw opgeleverd in 2014

Welke nieuwbouwprojecten leverden we op in 2014?

Elcomapark, Waalreseweg in Valkenswaard
Op het voormalig terrein van Rede leverden we 36 seniorgeschikte huurappartementen op in april 2014. Het project is gerealiseerd met duurzame installaties. Alle appartementen beschikken over individuele luchtwarmtepompen en een zonneboiler. Voor de algemene verlichting in de woongebouwen is LED-verlichting gebruikt.

Bouwproject Woningbelang 2014 - Elcomapark Valkenswaard

Heiakker in Valkenswaard
In juli 2014 leverden we 17 startershuurwoningen op. Voor dit project heeft Woningbelang samengewerkt met gemeente Valkenswaard. Het is een gezamenlijk doel om te voorkomen dat de jeugd wegtrekt uit Valkenswaard omdat ze niet aan een woning kunnen komen. Samen is gekeken hoe starters aan betaalbare woonruimte geholpen kunnen worden. De gemeente heeft voor dit project aan de Heiakker de grondprijs verlaagd. Woningbelang bouwde er vervolgens 17 startershuurwoningen. De woningen hebben energielabel A, een zonneboiler en er is glasvezel.

Bouwproject Woningbelang 2014 - Heiakker Valkenswaard

Kromstraat in Valkenswaard
Aan de Kromstraat verbouwden we schoolwoningen tot 6 appartementen. Deze zijn in december 2014 opgeleverd. Het pand is gebouwd in 2002. We wisten toen al dat scholen na een aantal jaren te maken zouden krijgen met een terugloop van het aantal leerlingen. Toen had de Pionier de lokalen nodig. Zo is een gebouw met schoolwoningen ontstaan. De gedachte daar achter is dat schoollokalen en appartementen vergelijkbaar zijn qua oppervlakte. Dit pand is toen ontworpen met als doel om de schoolwoningen om te bouwen naar appartementen op het moment dat de Pionier de lokalen niet meer nodig had.

Verbouwingsproject Woningbelang 2014 - Kromstraat Valkenswaard

terug
Neem contact op
Neem contact op
RSS Feed
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten