Welke onderhoudswerkzaamheden voerden we uit in 2014?

Wat deed Woningbelang in 2014 aan groot onderhoud?

Voor huurders is het prettig om in een goed onderhouden woning te wonen. De woning ziet er niet alleen mooier uit. De kans op onverwachte problemen (bijvoorbeeld lekkages) wordt een stuk kleiner. Voor Woningbelang is het belangrijk om woningen goed te onderhouden. Zo hebben de woningen de langste levensduur. Daarom voeren we ‘planmatig onderhoud’ uit. Dat betekent dat we onderhoudswerkzaamheden aan een groep woningen tegelijk uitvoeren. Het gaat om opknappen of vervangen van delen van de woning omdat ze versleten zijn.

Planmatig onderhoud Woningbelang Valkenswaard

Huurders kunnen tijdens planmatig onderhoud in hun woning blijven wonen
Wel merken huurders dat er wordt gewerkt. Soms moeten er spullen aan de kant worden gezet. Tijdens werkzaamheden krijgen ze te maken met rommel en lawaai. En er komen een tijdje onderhoudsmensen over de vloer. Maar na de werkzaamheden kunnen huurders weer genieten van een woning in goede staat. We proberen de overlast zoveel mogelijk te beperken. Door huurders op tijd te informeren en duidelijke afspraken te maken.

In 2014 zijn onder andere de volgende werkzaamheden uitgevoerd:
• Schilderwerk aan 1.018 woningen.
• Bij 882 woningen zijn werkzaamheden uitgevoerd zoals regenpijpen vervangen, repareren voegwerk, werkzaamheden aan balustrade, leuningen, trappen, gevels, vervangen asbesthoudende golfplaten, dakbedekking, kozijnen, dakramen en dakranden.
• Bij 36 garages is de dakbedekking vervangen.
• Contractonderhoud aan liften, valbeveiliging, brandblusmiddelen, noodverlichting, deurautomaten, ventilatie en toegangspoorten.

Planmatig onderhoud Woningbelang Valkenswaard

Aan de Zeggebeemd hebben we bij 21 woningen de kozijnen vervangen.

terug
Neem contact op
Neem contact op
RSS Feed
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten