Woningbelang elke dag beter

Wat doen we om elke dag beter te worden?

Er komen veel veranderingen af op woningcorporaties. Bij Woningbelang werken we er steeds hard aan om in te spelen op al die veranderingen. We zijn al jaren bezig om steeds procesgerichter werken. Dat betekent efficiënt werken met behoud van kwaliteit.

In 2014 hebben we ons motto ‘Woningbelang elke dag beter’ in gebruik genomen.

Dat betekent dat iedere medewerker van Woningbelang in zijn werk steeds op zoek gaat naar verbeteringen. Klein of groot. Hiermee willen we de kwaliteit van onze dienstverlening continu verbeteren. En bedrijfslasten verlagen.

In 2014 zijn buiten werktijd diverse ‘Woningbelang elke dag beter’ bijeenkomsten georganiseerd

Medewerkers kwamen hier naartoe om samen op zoek te gaan naar baanbrekende procesverbeteringen. Ook zijn alle medewerkers getraind in de Lean-methode. Lean staat voor ‘mager’ of ‘slank’, wat voor bedrijven vertaald kan worden in snellere, goedkopere en kwalitatief betere processen. De Lean-methode helpt ons om elke dag beter te worden.

‘Woningbelang Elke Dag Beter!’ heeft in 2014 al geresulteerd in prachtige resultaten. Binnen alle primaire processen zijn verbeteringen doorgevoerd.

Woningbelang elke dag beter

terug
Neem contact op
Neem contact op
RSS Feed
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten