Let op: brieven van ThermoSolutions komen niet van Woningbelang!

Huurders melden ons dat ze brieven ontvangen over spouwmuurisolatie van dit bedrijf uit Oldenzaal. Deze partij werkt niet voor Woningbelang.

Oplettende huurders hebben ons gemeld dat ze post ontvangen van het bedrijf ThermoSolutions uit Oldenzaal. Het is een bedrijf dat spouwmuurisolatie aanbrengt in woningen.

De brief die ze sturen is reclame
U hoeft niet te reageren of gebruik te maken van dit aanbod. Gooi de brief gerust bij het oud papier.

Is uw woning nog niet geïsoleerd en heeft u daar interesse in?
Neem dan contact op met Woningbelang. Wij vinden het heel belangrijk dat onze woningen goed geïsoleerd zijn. Daarom pakken we elk jaar woningen aan en combineren we isoleren met onderhoudswerkzaamheden. Is uw woning nog niet aan de beurt geweest? U kunt bij ons energiebesparende maatregelen aanvragen. Wij noemen dat EBM op verzoek. Een medewerker van Woningbelang komt dan bij u thuis en bespreekt de mogelijkheden met u. Bel of mail ons voor meer informatie. Woningbelang is telefonisch bereikbaar op (040) 208 38 38 of per e-mail via info@woningbelang.nl.

Goed om te weten
Huurt Woningbelang een bedrijf in om uw woning te isoleren? Dan nemen wij de kosten voor de werkzaamheden voor onze rekening. Als u een ander bedrijf werkzaamheden aan uw woning laat uitvoeren, zijn de kosten voor uzelf. Bovendien staan wij voor de kwaliteit die onze vaste partijen leveren. Van andere bedrijven weten we niet hoe goed zij hun werk doen. Wij adviseren u dan ook om zelf geen opdracht te geven voor werkzaamheden aan uw woning, maar daarvoor altijd contact op te nemen met ons.

terug
Neem contact op
Neem contact op
RSS Feed
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten