Tijdelijke Tegemoetkoming Blokaansluiting (TTB)

Financiële tegemoetkoming voor huishoudens met een blokaansluiting voor gas en/of elektra.

We betalen ons blauw aan de hoge energieprijzen. Om ons te helpen, heeft de overheid een paar maatregelen bedacht. Zo ontvingen de meeste huishoudens vorig jaar een tegemoetkoming. En ze kunnen dit jaar nog gebruikmaken van het prijsplafond. Maar niet iedereen profiteert hiervan.

Mensen met een blokaansluiting voor gas en/of elektra profiteren bijvoorbeeld niet van de maatregelen. Ze hebben te weinig voordeel van het prijsplafond en kregen niet allemaal de tegemoetkoming van de overheid. Dat is natuurlijk niet eerlijk. Daarom werd de Tijdelijke Tegemoetkoming Blokaansluiting (TTB) in het leven geroepen. 

Woningbelang heeft drie gebouwen met een blokaansluiting voor gas en/of elektra. Dit betreft de adressen Europalaan 22-108, Haagstraat 69-71 en de Molensteen 19-25. De 55 bewoners kunnen de TTB niet zelf aanvragen. Dus deden wij dat voor hen. Met succes. In het voorschot en bij de afrekening van de energiekosten van 2023 verrekenen we de TTB. Zo houden deze huurders wat meer geld over. Erg fijn in deze dure tijden!

terug
Neem contact op
Neem contact op
RSS Feed
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten