De Energiebespaardienst komt bij je langs!

Met superhandige energiebeparende spullen, zoals bijvoorbeeld een bespaardouchekop, verschillende LED-lampen, tochtstrips, radiatorfolie, een energiebespaarmeter, etc. Én je krijgt hulp bij het plaatsen ervan! 

Verlaag je energierekening met gratis hulp van de Energiebespaardienst

De Energiebespaardienst komt langs in de gemeente Valkenswaard om te helpen bij het verlagen van de energierekening. 

De energiebespaarcoaches komen op afspraak en gaan van deur-tot-deur bij  bewoners langs om thuis direct te helpen om het energieverbruik te verminderen.

Wat doet de Energiebespaardienst?

Samen met jou bekijkt de coach hoe je het beste bij jou thuis kunt besparen op de energiekosten. Ze komen direct in actie, door in je woning gratis energiebesparende producten (ter waarde van maximaal €150,-) te plaatsen. Zo nemen ze bijvoorbeeld gratis LED-lampen mee, maar ook radiatorfolie voor achter de verwarming en tochtstrips voor rondom deuren. Ze plaatsen ze ook gelijk, dus het kost jou geen moeite en geen geld. Daarnaast geven ze je tips over hoe je je energiekosten kunt verlagen. Door kleine aanpassingen kan vaak al een hoop energie bespaard worden en betaal je minder voor verwarming en stroom in huis. Je kunt hiermee tot ongeveer € 340,- per jaar op je energierekening besparen.

Maak gratis en vrijblijvend een afspraak.

terug
Neem contact op
Neem contact op
RSS Feed
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten