Vijfde plaats Woningbelang voor Duurzaamheidsprijs 2024

De prijs gaat naar woningcorporaties in Nederland die in een jaar de meeste energie hebben bespaard.

Het energieverbruik staat los van de energielabels. Het gaat om het echte verbruik van de huurwoningen. Dat verbruik wordt gemeten door de netbeheerder.

Drie categorieën: klein, middel, groot

Er zijn drie categorieën: kleine corporaties (tot 5.000 woningen), middelgrote corporaties (tot 15.000 woningen) en grote corporaties (vanaf 15.000 woningen). 

Woningbelang staat in de top 30 van 276 woningcorporaties in Nederland

Woningbelang staat op de vijfde plaats in de categorie kleine woningcorporaties. Daar zijn we supertrots op! Want hiermee behoren we tot de top 30 van de 276 woningcorporaties in Nederland!

Verduurzamen heeft zin!

Vooral in deze tijden van hoge energieprijzen en grote zorgen over het klimaat is het belangrijk dat we ervoor zorgen dat onze woningen minder energie verbruiken. De afgelopen jaren hebben we keihard gewerkt aan het verminderen van de CO2-uitstoot en het verduurzamen van onze woningen. Deze mooie vijfde plaats is voor ons een enorme blijk van waardering voor al onze verduurzamingsinspanningen. Én het is een aanmoediging om verder te gaan met het verduurzamen van onze woningen!

 

terug
Neem contact op
Neem contact op
RSS Feed
Om deze website goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid. Instellingen Direct Accepteren
sluiten